گوشت شترمرغ شیراز از خانواده پرندگان بدون پرواز است. این پرنده در گروه پرندگان خروس طبقه بندی می شود. به طور عمده، دو گونه از پرندگان شترمرغ وجود دارد: شترمرغ سومالیایی و شترمرغ معمولی است.
فواید گوشت شترمرغ بسیار است که در تاریخ گنجانده شده است.
مطالعات نشان می دهد که گوشت شترمرغ یکی از محبوب ترین غذاهای رژیم های باستانی بوده است. به دلیل فواید گوشت شترمرغ، تمدن سومالی و سایر تمدن های گذشته به شدت بر آن متکی بودند.
گوشت شترمرغ کلسترول کمی دارد کلسترول یک ماده درخشان است که در خون ما یافت می شود. بدن ما برای تولید سلول های سالم به کلسترول نیاز دارد، اما سطوح بالای کلسترول می تواند خطر بیماری های عروق کرونر را افزایش دهد.
به دلیل سطح کلسترول بالا، ممکن است رسوبات چربی در رگ های خونی شما تشکیل شود. در نهایت، این رسوبات افزایش می یابد و مانعی برای جریان خون در شریان های ما می شود که باعث حمله قلبی می شود.
اگرچه گوشت ها به طور کلی کلسترول بالایی دارند، اما وقتی صحبت از گوشت شترمرغ می شود مقدار بسیار کمی کلسترول دارد که به سختی به هیچ موجودی آسیب می رساند.
سطح کلسترول در گوشت شترمرغ حدود 0.063 گرم در هر 100 گرم گوشت است. علاوه بر این، این مقدار کلسترول مضر نیست، اما در واقع برای بدن ما خوب است تا جریان خون را در رگ های ما تضمین کند.
پروتئین اساساً یک واحد سازنده بدن ما است. ما برای تقویت مجدد سلول های خود به آن نیاز داریم. پروتئین را می توان زندگی نامید زیرا به هر عضو بدن ما حیات می بخشد.
پروتئین برای ساخت عضلات استفاده می شود. برای افزایش قدرت و تحریک بدن ما. کسانی که فاقد پروتئین هستند تحت پوشش بیماری های بدخیم قرار می گیرند.
در گوشت شترمرغ می توانید مقدار زیادی پروتئین برای رشد شاداب سلول ها و ماهیچه ها داشته باشید. گوشت شترمرغ از 20.6 درصد پروتئین در هر 100 گرم گوشت تشکیل شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.