خبر خوب این است که می توانید از هر کدام در این دستور پخت خرما شکلاتی بوشهر استفاده کنید! ما چندین بار آن را با هر دو نوع آزمایش کردیم و متوجه شدیم که طعم آنها به همان اندازه لذیذ است، اگرچه به طور طبیعی خرماهای شکلاتی با مدجول بزرگتر بودند.
برای تبدیل خرمای معمولی به خرمای شکلاتی فقط به تعداد انگشت شماری مواد نیاز دارید. همراه با خرمای مدجول یا دگلت نور، به موارد زیر نیاز دارید:
خرماهای پر شده با کره بادام زمینی را حدود 30 دقیقه فریز کنید. این باعث می شود که آنها راحت تر در شکلات ذوب شده فرو بروند. شکلات بهتر می چسبد و آشفتگی کمتری ایجاد می کند.
از یک چنگال برای فرو بردن نصف خرما در شکلات آب شده استفاده کنید. بند های چنگال اجازه می دهد تا شکلات اضافی از طریق ایجاد یک روکش صاف تر چکه کند.
خرماهای شکلاتی را تا 10 روز در یخچال نگهداری کنید. یا آنها را فریز کنید! آنها تا 30 روز در فریزر نگهداری می شوند.
آب کردن چیپس های شکلات آسان است، حتی اگر یک دیگ دوبل ندارید میتوانید با یک کاسه شیشهای مقاوم در برابر حرارت و یک ماهیتابه روی اجاق، دیگ دوبل شیفت خود را بسازید.
چند اینچ آب به قابلمه اضافه کنید و کاسه را روی آن قرار دهید. کاسه را با چیپس شکلات پر کنید. حرارت دهید تا شکلات ذوب شود و مرتب هم بزنید.
یک راه ساده تر برای ذوب شکلات در مایکروویو است. فقط تکه های شکلات را در 30 ثانیه حرارت دهید و بعد از هر کدام هم بزنید تا شکلات ذوب و صاف شود.
خرما می تواند بخشی از سبک زندگی کتو در اعتدال باشد. یک خرمای مدجول حدود 5 یا 6 کربوهیدرات خالص دارد که به طور قابل توجهی کمتر از آب نبات است.
کره بادام زمینی و شکلات بدون شکر موجود در این دگلت نورهای آغشته به شکلات، آنها را آنقدر غنی میکند که فقط باید یک عدد آن را بخورید تا بعد از غذا احساس سیری کنید!
کره آفتابگردان یک جایگزین خوشمزه برای کره بادام زمینی در خرمای شکلاتی بدون شکر است. اگر بادام و شکلات دوست دارید، کره بادام نیز گزینه خوبی است!
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.