شیره انگور فله که موجب ریزش مو می شود

در کشورهای اروپایی نسبت شیره انگور فله از 1 تا 9 درصد کل آب میوه های مصرفی متغیر است. در روسیه، مصرف شیره انگور، طبق اعلام اتحادیه تولیدکنندگان آب میوه روسیه (RSPS)، در سطح 25 میلیون لیتر در سال است.

اکثر شیره انگوررهای موجود در بازار روسیه از انواع انگور قرمز/بنفش تهیه می‌شوند، شیره انگور سفید معمولاً در ترکیب با آب‌های دیگر مانند آب سیب استفاده می‌شود.

مطالعات اخیر نشان می دهد که به دلیل وجود مجموعه ای از ترکیبات پلی فنولی (فلاونوئیدها، اسیدهای هیدروکسی سینامیک) با فعالیت آنتی اکسیدانی در شیره انگور، می تواند به بهبود وضعیت بدن انسان، در درجه اول برای سیستم قلبی عروقی و عملکردهای شناختی کمک کند.

اطلاعات در مورد محتوای کمی مواد مغذی درشت و ریز در شیره انگور در کتاب های مرجع در مورد ترکیب شیمیایی محصولات غذایی آورده شده است. یک منبع مهم اطلاعات در مورد محتوای مواد منفرد (به ویژه پلی فنولیک) انتشارات در مجلات علمی است.

شیره

اکثر آبمیوه های مصرف شده توسط جمعیت، آب میوه های تولیدی صنعتی است، بنابراین، به منظور شفاف سازی و تکمیل داده های موجود در ادبیات، انجام تحقیق در مورد این گونه آب میوه ها حائز اهمیت است.

هدف از این کار تعیین مشخصات تغذیه ای شیره انگور بر اساس تجزیه و تحلیل داده های ادبیات و نتایج مطالعات شیره انگور صنعتی است. این مقاله به مجموعه ای از انتشارات در مورد مشخصات مواد مغذی آب میوه ها ادامه می دهد [15-19].

اطلاعات از 13 کتاب مرجع در مورد محتوای مواد غذایی و مواد فعال بیولوژیکی درشیره انگور[20-32]، و همچنین داده های تحقیقاتی منتشر شده در مورد محتوای مواد معدنی، ویتامین ها و ترکیبات پلی فنلی در شیره انگور مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.

یک وعده شیره انگور صنعتی به طور متوسط ​​حاوی 6 تا 10 درصد از نیاز روزانه انسان به پتاسیم، حدود 5 تا 8 درصد – به منیزیم، آهن و منگنز است. محتوای فلاونوئیدها در یک وعده حدود 25 درصد از سطح کافی مصرف روزانه است و محتوای اسیدهای هیدروکسی سینامیک بیش از آن است.

بررسی انگورهای تازه خریداری شده در زنجیره های خرده فروشی نشان می دهد که محتوای منیزیم، آهن و منگنز در شیره انگور صنعتی با محتوای این ریزمغذی ها در میوه های تازه قابل مقایسه است.

اعتقاد بر این است که یک بزرگسال می تواند روزانه 250-300 گرم از یک نوشیدنی طبیعی بنوشد. برای کودکان، این نرخ ها کمتر است. مصرف بیش از 70 گرم نوشیدنی در روز به نوزادان زیر 3 سال توصیه نمی شود. برای کودکان بزرگتر، این میزان به 100-150 گرم افزایش می یابد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.