سرویس ملامین اطمینان یزد سنتی عمدتاً با بدنه ای متراکم و ارزان در مقایسه با همنوعان ظریف خود تعریف می شود. این قطعات مات معمولاً از خاک رس ثانویه و پلاستیکی ریزدانه ساخته می شوند.
این مواد امکان چکشخواری بزرگتری را فراهم میکنند که به صنعتگر اجازه میدهد تا مواد را به قطعات بزرگ تبدیل کند.
همانطور که از نام آن پیداست، ظروف سنگی ظریف از فرآیند ظریف تری ساخته می شوند. مواد تهیه شده برای ساخت سرامیک با دقت بیشتری انتخاب شده و با دقت بیشتری آماده می شود.
روح آن نیز با ظروف سنگی که در خارج از بخش آشپزخانه بخش محلی یا فروشگاه کالاهای خانگی خود پیدا می کنید، مطابقت بیشتری دارد، زیرا اقلامی که به عنوان ظروف هنری از مواد سنگی مرغوب ساخته شده اند.
اگر به دنبال چیزی هستید که حال و هوای روستایی ظروف سنگی طبیعی را به سطح بعدی برساند، ظروف سفالی ممکن است در کنار شما باشد.
ظروفی که در این دسته قرار می گیرند کمی متخلخل تر و درشت تر هستند. به همین دلیل، ظروف سفالی را به طور سنتی لعاب می دهند.
این لعاب به ظروف ظروف اجازه می دهد تا مایعات را در خود ذخیره کند، که بدیهی است در صورت خرید کاسه یا لیوان سفالی، مهم است.
کت اضافی همچنین بوم را در اختیار طراحان قرار می دهد تا در صورت تمایل، آثار هنری پیچیده ای خلق کنند. مانند ظروف چینی و سنگی، ظروف سفالی را می توان به چند دسته تقسیم کرد.
اساساً دو نوع زیر طبقه بندی وجود دارد که سرامیک در آنها قرار می گیرد. این زیر طبقه بندی ها اساساً با لعاب آن تعریف می شوند.
همانطور که از نام آن پیداست، ظروف خامه ای به رنگ کرم این نوع ظروف اشاره دارد. با این حال، منشأ رنگ بر خلاف رنگ لعاب، خود بدنه سفالی است. معمولاً لعاب مورد استفاده در ظروف خامهای یک لعاب سربی شفاف است که اجازه میدهد رنگ کرم طبیعی ظرف بدون فشار وارد شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.