قوری چینی کف پهن خرده فروشی ترکیبی از درجه های مختلف چای در نسبت های مختلف با کیفیت و ویژگی های متفاوت هستند.
از آنجایی که هیچ جایگزین در دسترس وجود ندارد، نسبت چای های موجود در یک ترکیب توسط چشندگان متخصص تعیین می شود و گاهی اوقات توسط تجزیه و تحلیل های شیمیایی گران قیمت پشتیبانی می شود.
به جای این روش وابسته به متخصص نسبتاً ذهنی، در این مطالعه، یک رویکرد جدید و بسیار اقتصادی برای تعیین نسبتهای ترکیب چای ارائه میکنیم.
این رویکرد مبتنی بر تجزیه و تحلیل شیمیسنجی دادههای تولید شده توسط اسکن طیفی دمنوشهای ساده چای فقط با استفاده از آب جوش به عنوان حلال استخراج شده است.
برای این منظور، طیف UV-Vis از 21 نمونه چای مختلف به دست آمد و داده ها با استفاده از تجزیه و تحلیل اجزای اصلی پردازش شد.
نسبت های ترکیبی برای تولید یک مخلوط چای هدف توسط یک الگوریتم سفارشی توسعه یافته، به نام TeaPot، با یک رابط گرافیکی آسان برای استفاده، محاسبه شد.
به طور خلاصه، یک ترکیب مشابه با هدف از فواصل اقلیدسی معکوس نمرات PCA نمونههای چای محاسبه میشود این نمرات PCA با نسبت توضیح واریانس انجمنی مؤلفههای اصلی وزن داده شدند.
با توجه به نتایج اعتبار سنجی، بیش از 90٪ شباهت با هدف از تخمین TeaPot به دست آمده است. این روش و الگوریتم پیشنهادی راهحلی سادهتر، سریعتر و مقرونبهصرفهتر برای تولیدکنندگان چای فراهم میکند.
تا از اثرات تغییرات فصلی، متغیرهای فرآیند و تفاوتهای وابسته به گونهها در چایهای اجارهای اجتناب کنند. در نتیجه، TeaPot تضمین کیفیت محصول را با هزینه بسیار کم و بدون نیاز به تخصص امکان پذیر می کند.
قبل از عرضه به بازار، چایها با کیفیت و ویژگیهای مختلف برای خردهفروشی مخلوط میشوند، زیرااز چایهای با عیار پایینتر استفاده میشود، برای کاهش هزینههای چای با کیفیت بالا، برای جلب رضایت مصرفکنندگان مختلف. الزامات با سرو چای با ویژگی های مختلف، و برای ارائه استاندارد به محصول نهایی.
در این زمینه، چای خردهفروشی را میتوان ترکیبی از ذخایر چای مختلف در نسبتهای مختلف با توجه به کیفیت، طعم، قدرت، بدنه، اندازه، سبک برگ و قیمت تعریف کرد. بویژه عطر و ظاهر که از نظر شیمیایی قابل تشخیص نیست، پارامترهای اساسی در توجه به کیفیت و قیمت محصول است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.