این ترشی هفت بیجار خانگی را به دلیل زمان تخمیر کوتاهی که دارند، نیمه ترش می نامند. تقریباً هر نوع خیار کار می کند، به جز کیک های گرمخانه ای ارمنی یا انگلیسی – این خیارها به ماس تبدیل می شوند.
سعی کردیم گشنیز و زردچوبه را به مخلوط ادویه اضافه کنیم و خوشمزه بودند خیارها کلاسیک هستند، اما می توانید مقدار زیادی سبزیجات را به ترشی درست کنید، از شلغم ترشی صورتی در سبک خاورمیانه ای گرفته تا ژیاردینیرا ایتالیایی با گل کلم و هویج.
برای یادگیری نحوه ساخت آنها به ادامه مطلب بروید! همه دستور العمل ها تقریباً دو شیشه 26 اونسی درست می کنند. یکی را نگه دارید و دیگری را برای یک دوست یا همسایه بگذارید.
ترشی خیار که امروزه می شناسیم و دوست داریم از سنت یهودیان آمده است. در پاییز، خانوادهها بشکههای غولپیکر را با خیار پر میکردند تا تخمیر شوند تا از خراب شدن خیار جلوگیری کنند تا در زمستان سبزیجات داشته باشند.
آنها در اوایل قرن بیستم به لطف یهودیان اروپایی که شروع به فروش آنها در مغازه ها از بشکه های ترشی بزرگ مشابه کردند، به ایالات متحده آمدند.
حبه های سیر را با قسمت صاف چاقو و پاشنه دست له کنید. پوست آنها را بگیرید و به هر شیشه یک عدد اضافه کنید. دانه شوید، دانه فلفل سیاه، دانه خردل در صورت استفاده و شوید تازه را تقسیم کرده و به طور مساوی به هر شیشه اضافه کنید.
برای فلفلها آنها را از وسط نصف کرده و دانههای آن را جدا کنید، سپس نازک برش دهید و به هر شیشه یک عدد اضافه کنید.
کوزه ها را مانند کره های برفی تکان دهید. اگر ترشی های شما به اندازه ای کوچک هستند که در شیشه ها جا شوند، به هر شیشه چهار عدد کامل اضافه کنید. اگر جا نیفتند، آنها را به صورت ضربدری و سپس از طول برش دهید تا جا بیفتند و به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.