بوته چای سبز کیسه ای سحرخیز در جنگل های آفریقا کشف شد

با اذعان به این واقعیت، محققان دانشگاه فلوریدا ایده کاشت چای سبز کیسه ای سحرخیز در چشم انداز خانه را معرفی کردند

مطالعات کارولینای جنوبی و کالیفرنیا به این نتیجه رسیدند که هزینه های نیروی کار مرتبط با برداشت چای یک عامل محدود کننده برای تولید چای تجاری است.

اخیراً، چندین مطالعه در مورد چای داخلی در ادبیات ظاهر شده است. محققان دانشگاه جورجیا سیستم های تکثیر و مهد کودک جایگزین را ارزیابی کردند.

در زمین، گلخانه، و سیستم های مهد کودک ظرف مقایسه شد. سیستم درون زمینی تا 10 درصد کارآمدتر بود. به این نتیجه رسیدیم که تقریباً 400000 لاینر باید سالانه فروخته شود تا تولید متمرکز حفظ شود.

که به معنای کاشت حدود 100 هکتار چای در سال است. تخمین زده می‌شود که در حال حاضر کمتر از 100 هکتار چای در ایالات متحده کاشته می‌شود و بسیاری از پرورش‌دهندگان کارخانه‌های نسبتاً کوچکی با مساحت کمتر از 10 هکتار هستند.

ملاحظات به همان اندازه مهم مقیاس شامل تعداد گیاهان بالغ در آمریکای شمالی برای تکثیر و آگاهی از خصوصیات گیاه برای اطمینان از تولید چای با کیفیت بالا است.

برای رسیدگی به این مسائل، بی و همکارانش 9 رقم چای را که در ایالت می سی سی پی رشد کرده بودند غربال کردند تا هم کیفیت برگ و هم رشد گیاه را ارزیابی کنند.

مشخص شد که همه دارای ویژگی های مورد نیاز برای تولید چای سبز هستند. در سطح بین‌المللی، چای حداقل در 50 کشور کشت می‌شود.

ده کشور برتر تولیدکننده چای (شامل چای سبز و سیاه) بر اساس FAOSTAT 2020، چین 2.98 میلیون تن ، هند 1.42 اینچ میلیون تن، کنیا 569،500 تن هستند.

سریلانکا 278،489 تن، ترکیه 255،183 تن، ویتنام 240،493 تن، اندونزی 138،323 تن میانمار 126،486 تن، ایران 84،683 تن، و ژاپن 80 تن.

 

در این بررسی ادبیات، ما یک بررسی جامع از مسائل مربوط به چای، از جمله اطلاعات پس‌زمینه، ژنتیک، ژنومیک، و شیمی چای، و مسائل مربوط به تولید چای از تحقیقات جهانی چای را ارائه می‌کنیم.

درک این تحقیق برای درک مسائلی که احتمالاً در صنعت چای نوظهور در ایالات متحده مهم هستند، حیاتی است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.