وقتی به عناب خشک در بازار فکر می کنید، احتمالاً به یاد قطره های آب نبات چسبنده ای می افتید که شما را یاد روزهای خوب گذشته می اندازد، اما آن آب نبات های صمغی عناب واقعی نیستند.
بنابراین، عناب واقعی چیست؟ در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد میوه عناب، فواید آن برای سلامتی و نحوه خوردن آن بدانید آورده شده است.
میوه عناب معمولاً به عنوان خرمای قرمز یا خرمای چینی نامیده می شود، اگرچه میوه ها از نظر گیاه شناسی ارتباطی ندارند.
میوه عناب اگرچه بومی آسیای جنوبی است، اما در بسیاری از نقاط جهان محبوبیت زیادی پیدا کرده است و می توان آن را به عنوان میان وعده مصرف کرد یا در دستور العمل ها گنجانید.
این میوه همچنین دارای فواید مختلفی برای سلامتی است که کمی بعد به آنها خواهیم پرداخت.
میوه عناب وقتی خشک میشود طعم زیادی شبیه خرماهایی دارد که در فروشگاه مواد غذایی محلی خود با آن آشنا هستید.
اولاً: میوه عناب یک میوه هسته دار است و روی درختان می روید. عناب نیز مانند سایر دروپه ها دارای سنگی در مرکز گوشت خود است شبیه هلو، آلو، گیلاس و خرما.
از نظر آب و هوا، میوه عناب در هوای گرم رشد می کند، اما می تواند در دمای متوسط زمستان نیز مقاومت کند. میوه را میتوان زمانی که پوست آن قهوهای تیره شد و هنوز در لمس سفت است، چید، یا میتوان آن را روی درخت گذاشت تا کاملاً خشک شود.
قبل از پرداختن به فواید خاص غذایی عناب، در اینجا حقایق تغذیه ای برای 100 گرم عناب (حدود 3.5 اونس یا 3 میوه تازه عناب، اگرچه اندازه آنها می تواند متفاوت باشد) آورده شده است:
کالری: 79
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 20 گرم
سدیم: 3 میلی گرم
ویتامین C: 69 میلی گرم
پتاسیم: 250 میلی گرم
کلسیم: 21 میلی گرم
فسفر: 23 میلی گرم
پروتئین: 1 گرم
میوه عناب جدا از اینکه یک میان وعده طبیعی و خوشمزه است، فواید بالقوه چشمگیری برای سلامتی دارد. در طب شرقی به طور سنتی برای کمک به بی خوابی و کاهش التهاب استفاده می شده است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.