بادام درختی بدون پوست غذای خانواده های متمول روستایی است

فواید اقتصادی و غذایی بادام درختی بدون پوست باید با اثرات تولید، از جمله استفاده از آب های سطحی و زیرزمینی مقایسه شود.

با توجه به خشکسالی چند ساله اخیر در کالیفرنیا، استفاده از آب از همه گونه‌ها تحت بررسی بیشتر قرار گرفته است.

علاوه بر این، انتظار می رود با توجه به فرونشست سفره آب زیرزمینی و همچنین کاهش برف در رشته کوه سیرا نوادا، یک منبع ذخیره مهم برای سیستم آبی کالیفرنیا، دسترسی به آب کاهش یابد.

از آنجایی که آب در کالیفرنیا به دلیل تقاضاهای رقابتی کمتر می شود، یا کمتر در دسترس می شود، مصرف آب توسط محصولات آبی باید در مقابل مزایای اقتصادی و مغذی آن محصولات متعادل شود.

با این حال، تخمین‌های تأثیرات استفاده از آب توسط محصولات، معمولاً تنها آب مصرف‌شده در هر واحد محصول تولید شده را محاسبه می‌کند (به عنوان مثال، معمولاً «یک گالن در هر مغز» برای بادام (پارک و لوری، 2014))، معیاری که ناموفق است.

برای در نظر گرفتن اثرات کامل اقتصادی و رژیمی محصول. اگرچه تخمین‌های جهانی و منطقه‌ای از رد پای آب بادام در ادبیات وجود دارد هرگز بررسی دقیقی از ردپای آب بادام در منطقه رشد اولیه محصول، کالیفرنیا، و همچنین با توجه به تصمیمات کشاورزی انجام نشده است.

ساخت. در این مقاله، به بررسی تغییرات در ردپای آب بادام در سراسر منطقه تولید و در طول زمان می‌پردازیم تا درک بهتری از نحوه مدیریت ردپای این محصول داشته باشیم.

ما همچنین مقایسه ای از ردپای آب بادام (تاثیر) با سایر محصولات را با توجه به مزایای تغذیه ای و اقتصادی آنها ارائه می دهیم تا بهینه سازی تصمیم گیری محصول را بهبود بخشیم.

ارزیابی ردپای آب، آب مصرفی را برای ایجاد یک محصول در تمام سطوح تولید و مصرف کالا محاسبه می کند.

مصرف آب مصرفی شامل آب منابع مدیریت شده به نام «آب آبی»، بارندگی مؤثر یا «آب سبز» و تأثیرات آلودگی بر آب های زیرزمینی و سطحی است که «آب خاکستری» نامیده می شود.

ردپای آب در حالت ایده آل همچنین شامل اطلاعات کیفی در مورد مصرف آب است، مانند منبع جغرافیایی آب مورد نظر و اینکه آیا منبع آب خارجی یا داخلی منطقه جغرافیایی مورد نظر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.