انبه در بازار امروز کسب و کار را چندین برابر کرد

انبه در بازار امروز مانند غروب گرمسیری، مغذی و خوشمزه است. انبه قدرتمند حاوی ویتامین C برای تقویت سیستم ایمنی، ویتامین B-6 برای کمک به خواب، فیبر برای بهبود سلامت روده و جلوگیری از سرطان روده بزرگ و کاروتنوئیدهایی است که با دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن مبارزه می‌کند.

همچنین دارای منگیفرین، یک ترکیب فعال زیستی است که برخی از محققان آن را دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد سرطانی و ضد دیابتی می دانند.

خواص آنتی اکسیدانی آنها که در غذاهای نارنجی، قرمز و زرد یافت می شود، سلامت چشم و قلب را تقویت می کند و به مبارزه با سرطان کمک می کند.

یک انبه حاوی 48 میکروگرم کاروتنوئید است. نشان داده شده است که 61 میلی گرم کاروتنوئید دژنراسیون ماکولا را تا 41 درصد کاهش می دهد، اما برای دریافت 61 میلی گرم به 1000 میکروگرم یا یک تن انبه نیاز دارید.

با این حال، کلاین، که خود عاشق انبه است، می‌گوید: «مزایای سلامتی زیادی با انبه مرتبط است. آنها زمانی که بخشی از یک رژیم غذایی متعادل باشند، یک سوپر غذا هستند.

در حالی که نمی توانید به اندازه کافی انبه برای جلوگیری از دژنراسیون ماکولا بخورید، می توانید با گنجاندن مقدار زیادی غذاهای نارنجی، قرمز و زرد مانند هویج، زردچوبه، فلفل یا پاپایا در بشقاب خود، سلامت کلی خود را ارتقا دهید. کلاین این را “خوردن رنگین کمان” می نامد.

کربوهیدرات ها بر قند خون تأثیر می گذارند. خیلی زیاد قند خون شما را بالا می برد، سپس آن را پایین می آورد. من هرگز میوه را به تنهایی نمی خورم.

من آن را با پروتئینی مانند آجیل، ماست یونانی یا یک تخم مرغ آب پز سفت جفت می کنم تا از افزایش قند جلوگیری کنم. کلاین می گوید: همیشه باید پروتئین را با یک کربوهیدرات جفت کنید.

به عنوان یک متخصص تغذیه سرطان شناسی و فردی که با لنفوم سلول گوشته زندگی می کند، کلاین به خوبی از نقش رژیم غذایی در پیشگیری و بهبودی سرطان آگاه است. او همچنین محدودیت ها را تشخیص می دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.